Promo!!

PJJ AIR KATIRA 17 BAHAN

Original price was: RM70.Current price is: RM10.

PJJ AIR KATIRA 17 BAHAN

Memang kebanyakan dah kenal dengan air ni dan yang mana tak tahu air ni sebenar berasal dari negeri Johor.

Now, dah mula tular ke negeri-negeri lain. Tapi ibu tengok habis keaslian air ni bila ada yang memandai menokok tambah bahan-bahan merapu dah jadi versi moden pulak. 

Ada yang letak esen pisang, jus jambu batu, chia seed, cincau, barli, sago, kacang tanah dan kundur. Dah tak asli dahhh. Tapi bagi mereka yang tak tahu, asal nama air katira, beli jerrr kan ooppss. 

Kenapa ibu suggest uols join pjj ni sebab resipi yang ibu guna mengandungi bahan terpilih dan PREMIUM bukan versi pasar malam or tiru-tiru gitu ya, memang sangat ORIGINAL dari Johor.

Bukan sedap minum je, air ni juga sangat berkhasiat sebab mengandungi makanan-makanan sunnah. Bukan 5 atau 10 malah 17 BAHAN rahsia yang terkandung dalam air ni. 17 bahan ibu?? Biar betik? 

Yes! Memang sumpah sedap lazat berkhasiat tak terkata. Minuman ni boleh sejukkan badan, bekalkan tenaga, boleh buat rasa kenyang dan amat berkhasiat. 

Customer pun confirm repeat,nak buat pun senang sangat.

Lagi best air katira ni pun BOLEH DIFROZENKAN . So mudah kepada yang nak berniaga nanti tak risau dengan ketahanannya.

Wow sangat terperinci bukan? Inshaa Allah, dengan tagline teknik masak komfem jadi, ibu cuba hasilkan pembelajaran pjj terbaik supaya student mudah faham dan yakin mencuba resepi ini.

Berapakah yuran kelas untuk belajar buat air katira 17 bahan ni ?

Harga Asal: RM70

Harga Promo: RM10 sahaja!!