Promo!!

PJJ ANEKA POPIA (BASAH,GORENG,SIRA BIJAN,CRACKERS)

RM80

TERBONGKAR RAHSIA HASILKAN KULIT POPIA HOMEMADE YANG NIPISS DAN LEMBUT MENGGUNAKAN TEKNIK SEMBAM đŸ”¥!!

Klik untuk lihat testimoni peserta PJJ ANEKA POPIA (BASAH,GORENG,SIRA BIJAN,CRACKERS)

Produk laku kerasss sepanjang musim. Sentiasa penuh dengan permintaan bagi penggemar Popia Basah. Sentiasa jadi tumpuan beratur kastemer bila produk uols lagi sedap dan luar biasa dari pesaing.

Bayangkan dah dapat kulit popia yang perfect dan disaluti pula dengan Sos Power digabungkan sayuran fresh memang betul memikat hati para pelanggan.

KENAPA UOLS WAJIB JOIN PJJ POPIA BASAH NI??

  • Ibu akan ajar teknik rahsia iaitu teknik sembam yang ibu create sendiri untuk dapatkan kulit popia basah yang nipis, banyak dalam satu masa.
  • Satu teknik tidak ternilai yang digunapakai oleh kebanyakkan peniaga Cina, Thailand dan Indonesia.
  • Satu teknik original, senang, mudah dan cepat
  • Dijamin sangat berbaloi dan bukan 1 jenis popia je ibu akan ajar tapi 4 jenis popia. Fuhh mantap !!

Apa 4 jenis popia yang ibu akan ajar tu??

  1. Popia Basah
  2. Popia Goreng Crunchy
  3. Popia Sira Bijan
  4. Popia Crackers Nestum

Percaya atau tidak ramai student ibu jadi usahawan popia basah, ada yang buka warung, di pasar malam, yang buat COD dari rumah pun banyak.

Proses penyediaan lengkap step by step dalam bentuk bergambar dan video. Ibarat berada dalam kelas sebenar. Sangat terperinci dengan ilmu dan teknik mahal.

Segala maklumat terperinci, padat dengan tips rahsia dan teknik mahal didedahkan dalam pjj ibu termasuk đŸ‘‡

  • Pengenalan modul
  • Pengenalan bahan dan resipi lengkap bersukat
  • Penyediaan kulit popia (cara ulian doh menggunakan tangan/mixer
  • Proses buat kulit dari awal sampai siap
  • Cara kukus kulit popia yang sudah kering @ yang disimpan dalam peti
  • Cara sembam doh pada pelbagai jenis kuali
  • Proses penyediaan lengkap cara membuat popia basah, popia goreng, popia sira bijan dan popia crackers nestum
  • Video perkongsian dari kelas, cara sembam kulit popia
  • Disediakan juga cadangan harga, cara packaging dan formula costing khas kepada yang berniaga.

Wow sangat terperinci bukan? Inshaa Allah, dengan tagline teknik masak komfem jadi, ibu cuba hasilkan pembelajaran pjj terbaik supaya student mudah faham dan yakin mencuba resepi ini.

Banyak sekali tips dan teknik dibongkar supaya student lebih faham teknik memasak dengan betul.

Siapa nak ibu ajar masak sampai pandai? Jom join sekarang !

Harga Asal: RM300

Harga Promo: RM80 sahaja!!