Promo!!

PJJ IBU AZZAH KUIH KEPAL

Original price was: RM50.Current price is: RM10.

PJJ IBU AZZAH – KUIH KEPAL

SEKALI GIGIT TERUS TERINGAT MAK DEKAT KAMPUNG !

Kenapa teringattt tu ?? Sebab kuih ni sangat klasik susah ngat nak jumpa. Mak selalu suka makan kuih ni dulu2. Huaaaaa

Tapi alhamdulillah sekarang ibu dah tolong kembalikan memori dengan bikin sendiri resipi special ni pada uols.

Yeayyyy !! Ok dah boleh kesat air mata tu. Nostalgia kan bagi sesiapa yang susah nak dapat kuih ni zaman sekarang. Takpe ibu kan ada hehe.

Ibu akan ajar secara terperinci nak buat kuih ni. Bagi yang first time nak buat pasti uols akan suka yakmat. Percayalah !

Apa yang ibu akan ajar dalam pjj ni??

Proses penyediaan yang lengkap padat dengan dengan info dan teknik menarik termasuk :

✅ Resipi lengkap bersukat

  • 👉Tak perlu susah2 rnd, dengan yakin hari ni join esok dah boleh jual. Bestt kann!

✅ Penyediaan inti kelapa jelira

  • 👉Juicyyy, sweet2 dan sedap gilosss.
  • 👉Bukan biasa2 punya resipi ya, cara buat inti ni mesti guna inti kelapa terpilih dan ramuan gula merah yang terbaik.
  • 👉Inilah ramuan rahsia penyedap yang ramai tak tahu. Hanya di pjj ibu je ibu kongsi tips.

✅ Penyediaan beras pulut

  • 👉 Ibu ajar cara sediakan beras pulut yang dibakar
  • 👉Menggunakan teknik sangai

✅ Cara gaul, ratakan ramuan dan bentukkan doh

✅ Cara packaging, cadangan harga dan formula costing juga disediakan khas untuk berniaga

Fullamakk terperinci betullah ibu. Dah lama saya teringin nak buat kuih ni. Jom bikin sendiri, lagi jimat, lagi sedap dan boleh mengeratkan silaturrahim dengan family.

Di jamin pasti jadi ! Janji join, follow resipi ibu sebiji dan paling penting jangan peram resipi yaa. Banyak tips dan teknik dibongkar supaya student lebih faham teknik memasak dengan betul.

Siapa nak ibu ajar masak sampai pandai? Jom join sekarang !

Harga Asal: RM50

Harga Promo: RM10 sahaja!!