Promo!!

PJJ IBU AZZAH LAKSAM

RM20

PJJ IBU AZZAH ÔÇô LAKSAM

Sebut je laksam memang tak payah tanya siapa suka ke tak. Sebab makanan tradisi hok terkenal di Pantai Timur malah dah merata ada di seluruh negeri ni memang dah jadi kegemaran ramai. Betul tak ?

Ibu berehii sangat dengan laksam . Tapi frust susah sungguh nak jumpa laksam yang betul padu.

Susahnyer nak dapat laksam yang perfect macam orang dulu-dulu buat. Versi sekarang banyak laksam keras, tebal, kuah pun cair. Memang putus selera betul.

Tapi ibu kaji, ibu rnd kan semua akhirnya ibu berjaya hasilkan resipi laksam yang ori lagi berbisa macam orang lama punya dengan siap segala sukatan, teknik dan bahan yang betul. Rasa diaa pergghhh konfem bila korang buat sedap sampai bertambah-tambah.

Kenapa uols wajib join PJJ LAKSAM Ibu Azzah ?

­čĺ» Bagai berada dalam kelas sebenar

­čĺ» Disediakan video lengkap & terperinci utk semua prose termasuklah :

  1.  Pengenalan modul
  2. ┬áCara buat kulit laksam perfect – dari bancuh, kukus dan gulung
  3.  Cara buat kuah laksam power
  4.  Cara buat sambal lada
  5.  Cara pilih dan hiris ulaman
  6.  Cadangan hidangan dan packaging yg sesuai utk org berniaga
  7.  Cadangan harga (costing yang lengkap)

­čĺ»Semua bahan bersukat waima garam/gula

­čĺ» Padat dengan tips dan teknik

­čĺ» Persembahan video ibu one to one – jelas dan mudah faham (bukan nampak tangan sahaja)

Wow! Sangatt terperinci bukan?

Jom bikin sendiri, lagi jimat, lagi sedap dan boleh mengeratkan silaturrahim dengan family. Banyak tips dan teknik dibongkar supaya student lebih faham teknik memasak dengan betul.

Siapa nak ibu ajar masak sampai pandai? Jom join sekarang !

Harga Asal: RM100

Harga Promo: RM20 sahaja!!

Category: Tag: