Promo!!

PJJ IBU AZZAH PULUT KUNING RENDANG TOK

Original price was: RM100.Current price is: RM20.

PJJ IBU AZZAH – PULUT KUNING & RENDANG TOK

Kalau sebut je pulut kuning mesti kat kepala kita terlintas pulut kuning dicicah bersama rendang kan. Perghh kombinasi yang sedap sungguh !

Cuba bayangkan pulut kuning yang kilat merelip, tak berderai dan tak lembik, lemak secukup rasa. Nak ibu bantu uols cara buat pulut kuning dan rendang dengan teknik yang betul, sukatan tepat bersukat dan insyaAllah hasilannya TIP TOP ??

Belajar pun tak perlu susah2 hanya melalui pjj online sahaja  tapi macam belajar kat kelas haa. Sangat berbaloi, jimat kos dan masa.

APA YANG MENARIK DALAM PJJ NI?

🔘 Resipi lengkap

🔘 Penyediaan beras pulut kuning (basuh, rendam, kukus)

🔘 Cara masak santan (proses arung pulut)

🔘 Review hasilan pulut selepas masak

🔘 Resipi rendang tok

  • Resepi rendang berempah (ayam & daging)
  • Proses sangai rempah

🔘 Cadangan packaging untuk yang berniaga

🔘 Cadangan harga

🔘 Costing pulut kuning, rendang ayam & daging

Resipi sangat lengkap dan semua bersukat waima garam dan gula. Inshaa Allah dengan teknik komfem jadi ibu pasti uols akan yakin untuk hidangkan pada family, tetamu atau berniaga.

Dannn of cosss bukan resipi tangkap muat ya, ini versi premium punyer. Ibu dah tunjukkan jalan dan ibu pasti anda semua akan sangattt berpuas hati dengan hasilnya.

Banyak tips dan teknik dibongkar supaya student lebih faham teknik memasak dengan betul.

Siapa nak ibu ajar masak sampai pandai? Jom join sekarang !

Harga Asal: RM100

Harga Promo: RM20 sahaja!!