Promo!!

PJJ IBU AZZAH SAMBAL BELACAN

Original price was: RM50.Current price is: RM10.

PJJ IBU AZZAH – SAMBAL BELACAN POWER

Elehhhh, sambal belacan pun nak buat kelas ker??? Mesti korang gelak sakan kannnn.

Hehe. Ibu Azzah takkan saja-saja ngada nak bikin kalau modul tuu biasa-biasa jer.

Koranggg patut join tahap wajib kelas #PJJSAMBALBELACANPOWER nih kalau uols rasa 👇

  • Tak reti langsung buat sambal belacan. Tau makan jerrr.
  • Suka nau nau makan sambal belacan tapi malas nak buat.
  • Tak berapa rajin nak menumbuk sambal, takut kang silap2 kena bijik mata.
  • Selalu bengang dengan hasil yg tak konsisten. Kadang terlebih masin, kadang terlebih pedasss.
  • Ingin selalu dipuji. Mak mertua puji. Tok laki hang puji. Tetamu datang rumah puji. Kalau hang buat bisnes kedai makan, kastemer puji. Konfem!!

Kenapa kena belajar pjj ni ?

  • Konfiden. Rasa yang perfect. Cukup masin, manis, masam dan pedasss.
  • Boleh simpan stok banyak-banyak dalam peti.
  • Tak perlu fenin2 dengan rasa yang tak konsisten. Sebab semua bahan hatta garam pun bersukat.
  • Step yang sangat mudah tapi hasil yang kebabom.

Lepas ni kalau tak sempat nak masak lauk beria, bakar ikan cicah sambal belacan ni makan nasi panas-panas pun dah tak hingat dunia. Hahahaaa, luar biasa bukan?

Proses penyediaan lengkap dalam bentuk bergambar dan video. Ibarat berada dalam kelas sebenar. Sangat terperinci dengan ilmu dan teknik mahal.

  • Resepi lengkap bersukat
  • Step by step bergambar
  • Video cara buat sambal belacan power
  • Ketahanan sambal belacan
  • Cadangan harga untuk jualan

Wow, berbaloi bukan? Banyak tips dan teknik dibongkar supaya student lebih faham teknik memasak dengan betul.

Siapa nak ibu ajar masak sampai pandai? Jom join sekarang !

Harga Asal: RM50

Harga Promo: RM10 sahaja!!

Category: Tag: