Promo!!

PJJ IBU AZZAH SAMOSA

RM10

PJJ IBU AZZAH – SAMOSA

” π’π„π‹π€πŒπ€ 𝐍𝐈 ππ€ππƒπ€πˆ πŒπ€πŠπ€π π’π€πŒπŽπ’π€ 𝐉𝐄. π’π„π‰π€πŠ π‰πŽπˆπ 𝐏𝐉𝐉 πˆππ”, 𝐊𝐈𝐍𝐈 π’π€π˜π€ ππ„ππˆπ€π†π€ π’π€πŒπŽπ’π€. π‘π„π’π„ππˆ π’π€πŒπŽπ’π€ πˆππ” 𝐁𝐄𝐓𝐔𝐋-𝐁𝐄𝐓𝐔𝐋 πŒπ„ππ†π”ππ€π‡ π‡πˆπƒπ”π π’π€π˜π€. π“π„π‘πˆπŒπ€ πŠπ€π’πˆπ‡ πˆππ” 😍 ” – π€πˆπ ππ€πƒπ‡πˆπ‘π€π‡ π…π€πˆπ™π€π‹

Siapa sini serious nak ibu bantu uolls ? Buntu kudapan apa yang nak dibuat selain jemput panas dan goreng pisang ? Buntu mana nak cari side income untuk bantu suami ? Jom ibu bantu uolls sampai berjaya macam sis kita ni πŸ”₯

Kalau tak usaha tak kemana uolls, jom mula sekarang!! Bukan sahaja sesuai untuk uolls yang nak berniaga tapi sekaligus dapat menyelesaikan masalah ibu-ibu yang buntu nak sediakan breakfast setiap hari. Kompem cepatt je pinggan licin 😍

Boleh dijadikan stock didalam peti, nak makan? Terus goreng jerr uolls. Cepat, express dan yang penting sedap.

Apa yang ibu ajar dalam PJJ Samosa ni?

βœ… Resepi Lengkap

βœ… Resepi Inti

  • – Inti daging blackpaper
  • – Inti sardin
  • – Inti karipap
  • – Inti sayur ikan
  • – Inti keladi

βœ… Cara lipat samosa

βœ… Cara gam hujung samosa

βœ… Info kulit, kaedah frozen, cara penyediaan dan cadangan packing

βœ… Costing dan cadangan harga

MashaAllah berbaloi-baloi lah kalau uolls join. Bukan 1 inti ibu ajar tapi 5 JENIS INTI ya uolls. 🀩

Siapa nak ibu ajar masak sampai pandai? Jom join sekarang !

Harga Asal: RM70

Harga Promo: RM10 sahaja!!