Promo!!

PJJ IBU AZZAH TALAM SERI SARAWAK

Original price was: RM80.Current price is: RM10.

PJJ IBU AZZAH – TALAM SERI SARAWAK

Kombinasi sago bersama suhun dan kelapa muda, dilapisi bancuhan pandan dan gula merah. Perfect taste!

Ada student ibu cakap makan kuih ni macam berada di dunia lain gittuu. Menu istimewa ni, sesuai sangat dibuat buah tangan atau penyeri hidangan pelbagai majlis.

Ibu-ibu yang nak tambah pendapatan dari rumah, boleh mulakan dengan bisnes kuih talam sebab tak perlu oven dan mixer bagai. Cukup ada pengukus, dah boleh on.

Proses penyediaan lengkap step by step dalam bentuk bergambar dan video. Ibarat berada dalam kelas sebenar. Sangat terperinci dengan ilmu dan teknik mahal. Pastikan anda join dan belajar pjj ni sebab Ibu akan ajar:

  1. Resepi lengkap bersukat dan info penting
  2. Penyediaan loyang dan cara alas loyang
  3. Cara penyediaan lapisan bawah
  4. Proses penyediaan lapisan tengah
  5. Proses penyediaan lapisan atas
  6. Cara potong dengan kemas dan sama saiz
  7. Cara keluarkan dari loyang dan cara menghias
  8. Cara packaging pun ibu ajar
  9. Cadangan harga jualan

Wow, berbaloi bukan? Dah laa tuu, banyak sekali tips dan teknik dibongkar supaya student lebih faham teknik memasak dengan betul.

Siapa nak ibu ajar masak sampai pandai? Jom join sekarang !

Harga Asal: RM80

Harga Promo: RM10 sahaja!!