Promo!!

PJJ SATAY

Original price was: RM200.Current price is: RM50.

PJJ SATAY POWER BARU JELIRA

Klik untuk lihat testimoni peserta PJJ SATAY

Sangat juicy, lembut tak liat tak keras. Daging disaluti pes perapan homemade yang special kaya dengan rempah ratus terpilih yang pasti membuatkan lidah anda meronta-ronta.

Menu signature dan digemari oleh semua lapisan rakyat Malaysia dan antarabangsa. Susah nak dapat satay yang betul2 sedap dan menepati citarasa.

Semua orang suka makan, tapi tak semua pandai buat. Bila dah buat hasil pula tak memuaskan. Betul tak?

Jom ibu bongkarkan rahsia untuk dapatkan satay yang inshaa Allah sedap dan pasti jadi walau pertama kali ingin cuba. Khas kepada uols semua especially kepada peminat satay.

Apa yang specialnya PJJ Satay ibu ni ?

Start dengan proses pembuatan satay, kuah kacang yang palut molek pada kuah, nasi impit homemade dan bahan pelengkap. Ibu jamin uols akan puas hati.

Semua resepi ibu dah RnD, tak perlu pecah kepala try n error.

Proses one by one resipi yang siap lengkap bersukat dan complete dalam bentuk bergambar dan video.

Bagai belajar dalam kelas sebenar ibu akan ajar :

  1. Proses penyediaan satay
  • cara potong bahan mentah
  • cara perap daging menggunakan pes perapan special yang sesuai diperap dengan bahan mentah
  • cara cucuk satay
  • cara bakar arang
  • cara bakar satay
  1. Proses pembuatan kuah kacang
  • Resipi kuah kacang
  • Cara kisar kacang
  • Cara masak kuah kacang
  • Kuah yang mengancam tak cair tak pekat
  1. Proses pembuatan nasi impit homemade
  • Cara buat nasi impit
  • Cara bungkus
  • Cara rebus
  1. Bahan pelengkap timun dan bawang.
  2. Formula costing yang sangat lengkap khas kepada yang nak berniaga.

Sangat berbaloi dan terperinci. Join sekali seumur hidup, tapi ilmu kekal sampai turun temurun ke cucu cicit.

Best sungguh weh susah nak dapat resipi yang complete yang lengkap macam ni kan.

Proses penyediaan lengkap step by step dalam bentuk bergambar dan video. Ibarat berada dalam kelas sebenar. Sangat terperinci dengan ilmu dan teknik mahal.

Wow, berbaloi bukan? Sangat terperinci dan tak perlu R&D bagai. Hari ni join terus buat sampai jadi, esok terus boleh berniaga.

Banyak sekali tips dan teknik dibongkar supaya student lebih faham teknik memasak dengan betul.

Siapa nak ibu ajar masak sampai pandai? Jom join sekarang !

Harga Asal: RM200

Harga Promo: RM50 sahaja!!