Promo!!

PJJ IBU AZZAH MEE BANDUNG MUAR

Original price was: RM100.Current price is: RM30.

PJJ IBU AZZAH – MEE BANDUNG MUAR

Sebut saja #MeeBandung pasti ramai yang tertarik nak pergi Muar,Johor kan !

Walaupun ramai yang niaga tapi takkan sama resipi ke”ori”an Mee Bandung dari Muar ni.

Bayangkan dengan ramuan terbaik gabungan mee, kuah yang power, hirisan daging, kemanisan udang, telur, sayuran fresh & #BawangGoreng homemade ibu. Fuhh terangkattt!

Tak perlu jauh-jauh ke Johor, hanya belajar melalui pjj online jer. Ibarat berada dalam kelas sebenar padat dengan teknik dan tips menarik.

Apa yang istimewa ada dalam #PJJMeeBandungMuar original ibu?

  • 🔸 Resipi lengkap bersukat
  • 🔸 Cara masak pes homemade
  • 🔸 Penyediaan air rebusan daging & cara menghiris daging
  • 🔸 Cara celur mee
  • 🔸 Cara masak mee bandung
  • 🔸 Cara packaging
  • 🔸 Review hasilan & rasa sebenar mee bandung
  • 🔸 Costing & cadangan harga
  • 🔸 Proses penyediaan lengkap bergambar & video

Sangatt terperinci bukan? Kalau tak reti masak pun komfem jadi bila dah ada pes mee bandung homemade by ibu ni.

Jom bikin sendiri, lagi jimat, lagi sedap dan boleh mengeratkan silaturrahim dengan family.

Banyak tips dan teknik dibongkar supaya student lebih faham teknik memasak dengan betul.

Siapa nak ibu ajar masak sampai pandai? Jom join sekarang !

Harga Asal: RM100

Harga Promo: RM30 sahaja!!